Belediye Baskani Neset Çaglayan'a Ziyaretçi Akini Devam Ediyor

Orhangazi Belediye Baskani olarak göreve baslayan Neset Çaglayana ve hemen her kesimden ziyaretçi akinina ve yogunluk sürüyor.

Odalar, dernekler ve kurumlar Belediye Baskani Neset Çaglayan´a hayirli olsun dileklerini sürdürürlerken Çaglayan nazik ziyaretlerinden dolayi kendilerine tesekkür edip bundan sonraki süreçte hep birlikte Orhangazi´ye iyi hizmetler yapacaklarini söylüyor.

Yine Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Aydin ve Sube Müdürü Kemal Gürkan ile Sakatlar Dernegi Orhangazi Subesi Belediye Baskani Neset Çaglayan´i ziyaret edenler arasindaydi. Kurum ve derneklerin yani sira çok sayida vatandasta Baskan Çaglayan´a hayirli olsun ziyaretinde bulunup iyi niyetlerini iletiyorlar.