MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Yazdır / Tarih: 2022-05-05
MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Orhangazi Belediyesi Mayıs ayı belediye meclis toplantısı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Mayıs ayı meclis toplantısında 1 gündem ve 1 ek gündem olmak üzere 2 gündem maddesi görüşüldü.

Mayıs ayı meclis toplantısının gündem maddesi olan 2021 yılı Bütçe Kesin Hesabı Plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken diğer ek gündem maddesi olan Bulgaristan-Burgas ili Ruen Belediyesinin 28-29 Mayıs tarihleri arasında kuruluş etkinlikleri kapsamında daveti üzerine Belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyetin gönderilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Orhangazi Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının gündem maddeleri görüşülmesinin ardından meclis üyelerinin dilek ve temenniler ile mayıs ayı meclis toplantısı sona erdi.