BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN UYARI

12 Ekim 2017

12 EKIM 2017

Belediyeden Dolandırıcılık uyarısı

Ülkemizde son zamanlarda sayısız mağdurun olduğu telefon dolandırıcılığı her geçen gün yeni bir yöntemle karşımıza çıkıyor. Konu ile ilgili Orhangazi Belediyesinden uyarı geldi. Geçtiğimiz günlerde Belediye bürokratlarının adını kullanarak bazı kurum ve kuruluşlardan sahte numaralar ile telefon görüşmeleri yapılmış ve belli miktarlarda paralar istenmiştir. Olay emniyet birimlerine intikal ettirilmiş gerekli incelemeler devam etmektedir. Orhangazi Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada Belediyemizin adını, belediye başkanımız veya bürokratlarımızın adını kullanarak sizlerden para isteyen yardım isteyen ya da fayda sağlamaya çalışan kimseye itibar etmemenizi önemle rica ederiz. Belediyemizin bu anlamda bir talebi, bir isteği olamayacağı gibi belirli mağduriyetlerin engellenmesi ve bunu yapan kişilerinde adalet önünde hesap vermesi için sizi arayan numarayı belediyemiz yetkilileri ile birlikte Güvenlik güçlerine de bildirmenizi rica ederiz.

Diğer Duyurular