KAMUOYUNA DUYURU

22 Ocak 2019

22 OCAK 2019

Orhangazi Belediyesi, Belediyenin bir alacağı ile ilgili yapılan icra takibi ile ilgili bir açıklama yaptı. Orhangazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada söz konusu firmanın alacaklarının bir bölümünü tahsil ettiğini ancak kalan kısmı için Çarşamba gününe ödeme sözü verilmesine rağmen bugünden bir gün önce yapılan icra takibinin iyi niyetli bir yaklaşım olmadığı ifade edildi.

Orhangazi Belediyesi'nde dün yaşanan ancak daha sonra durdurulan icra takibi ile ilgili Orhangazi Belediyesi'nden bir açıklama yapıldı. Orhangazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; Bazı basın yayın ve sosyal medya organlarında Orhangazi Belediyesine haciz şoku başlıklı haber yayınlanmıştır. Orhangazi Belediyesi'ne iş yapmış, yaptığı işin karşılığının bir kısmını almış bir firmanın, kalan tutar ile ilgili yarın ödeme yapılacağı söylenmesine rağmen ısrarla cebri icra yapma talebi tamamen kötü niyetten kaynaklı, seçim sürecine yönelik bir davranıştır denildi.

Önemsenecek bir miktar değil

Orhangazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada ayrıca, Orhangazi Belediyesinin alacaklarını ve kaynaklarını göz önüne aldığınızda önemsenecek bir sıkıntısı olmadığı da belirtilerek, Piyasalarda yaşanan ekonomik sıkıntılar bizi de olumsuz etkilemiştir denildi. Açıklamanın devamında şu görüşlere yer verildi; Ama bunu kısa sürede aşacak gücümüz ve imkânlarımızda fazlasıyla mevcuttur. Yaşanan bu geçici sıkıntılardan siyasi rant devşirmeye çalışanlarının elleri boş kalacaktır. Orhangazi Belediyesi güçlü bir belediyedir. Her iş yapan kurum ve kişiler gibi zaman zaman zorluklarla karşılaşmış bunları aşmıştır. Bugün de bunları kısa zamanda aşacak irade ve birikim fazlasıyla mevcuttur. Siyasetin en yoğun yaşandığı ve daha da yoğunlaşacağı bugünlerde kamuoyu algısını yönlendirmeyi amaçlayan bu ve benzeri girişimler hep var olacaktır. Basınımızın halkı bilgilendirme düşüncelerine saygı duyuyoruz ama art niyetli kişilerin maksatlı hareketlerine de prim vermemek gerektiği kanaatindeyiz. Derdi Orhangazi olanların gönülleri müsterih olsun.

Diğer Duyurular