ORHANGAZİ BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİNDEN DUYURU

18 Aralık 2019

18 ARALıK 2019

ORHANGAZİ BELEDİYESİNDEN

1. Mülkiyeti Belediyemize ait Arapzade Mahallesi Alis Yürüyüş Yolunda bulunan tuvaletlerin, 2886 sayılı kanunun 45. maddesi uyarınca Açık İhale Usulü ile 1 yıl süreyle kiraya verilecektir.
  2. İhalesi 25/12/2019 tarihinde, saat 15:00 de Encümen toplantı odasında yapılacaktır.
  3. - Arapzade Mahallesi Alis Yürüyüş Yolunda bulunan tuvaletlerin muhammen kira bedeli yıllık (1.000,00 TL KDV Dahil) %3’lük Geçici Teminatı (30,00 TL)
  4. İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler şunlardır:

TÜZEL KİŞİ

GERÇEK KİŞİ

-İmza sirküleri (noter onaylı)

- İmza beyannamesi (noter onaylı)

-Vekil ise vekaletname (noter onaylı)

- Vekil ise vekaletname (noter onaylı)

- Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekilin noter tasdikli imza sirküleri,

- Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi

- Nüfus cüzdan sureti veya nüfus kayıt örneği

- Ticaret sicil gazetesi

- İkametgah belgesi

- Geçici teminat tutarının yatırıldığına/karşılandığına dair makbuz/belge

- Şartname alındı makbuzu

- Belediyemize borcu bulunmadığını gösterir belge (Belediyemiz veznelerinden temin edilecek)

1. İhale şartnamesi 100,00 TL karşılığı, Camikebir Mahallesi, Dervişbey Caddesi No:1, Orhangazi Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğünden satın alınabilir.
  1. İstekliler şartnameyi Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünde mesai saatleri içinde görebilirler. İhaleye katılacak isteklilerin şartnameyi satın almaları zorunludur.

Diğer Duyurular