ORHANGAZİ BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİNDEN DUYURU

4 Aralık 2019

4 ARALıK 2019

ORHANGAZİ BELEDİYESİNDEN

1. Mülkiyeti Belediyemize ait İznik Yolu üzeri, eski mezbaha yanı sebze meyve hali 10 nolu dükkan, 2886 sayılı kanunun 45. maddesi uyarınca Açık İhale Usulü ile 1 yıl süreyle kiraya verilecektir.
  2. İhalesi 04/12/2019 tarihinde, saat 15:00 de Encümen toplantı odasında yapılacaktır.
  3. - İznik Yolu üzeri, eski mezbaha yanı sebze meyve hali 10 nolu dükkanın muhammen kira bedeli aylık (500,00 TL KDV Dahil) %3’lük Geçici Teminatı (180,00 TL)
  4. İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler şunlardır:

TÜZEL KİŞİ

GERÇEK KİŞİ

-İmza sirküleri (noter onaylı)

- İmza beyannamesi (noter onaylı)

-Vekil ise vekaletname (noter onaylı)

- Vekil ise vekaletname (noter onaylı)

- Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekilin noter tasdikli imza sirküleri,

- Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi

- Nüfus cüzdan sureti veya nüfus kayıt örneği

- Ticaret sicil gazetesi

- İkametgah belgesi

- Geçici teminat tutarının yatırıldığına/karşılandığına dair makbuz/belge

- Şartname alındı makbuzu

- Belediyemize borcu bulunmadığını gösterir belge (Belediyemiz veznelerinden temin edilecek)

1. İhale şartnamesi 100,00 TL karşılığı, Camikebir Mahallesi, Dervişbey Caddesi No:1, Orhangazi Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğünden satın alınabilir.
  1. İstekliler şartnameyi Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünde mesai saatleri içinde görebilirler. İhaleye katılacak isteklilerin şartnameyi satın almaları zorunludur.

Diğer Duyurular