ORHANGAZİ BELEDİYESİNDEN AÇIK İHALE USULU KİRALAMA

2 Ekim 2020

2 EKIM 2020

1. Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda listesi bulunan 2 adet gayr-i menkul 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca 3 Yıl Süreyle Açık İhale Usulü ile kiraya verilecektir.
  2. Bu husustaki ihaleler 21.10.2020 tarihinde aşağıda belirtilen saatlerde encümen toplantı odasında yapılacaktır.
  3. Kiraya verilecek gayr-i menkuller ve ihalelerine ilişkin bilgilere aşağıdaki tabloda yer verilmiştir.

S.NO

TAŞINMAZ

MUHAMMEN BEDEL

GEÇİCİ TEMİNAT

İHALE SAATİ

1

Sölöz Mahallesi 160 Metrekare Tapu Alanlı 3888 Parselde Bulunan Hamamın/Taşınmaz

750,00 TL (aylık)

810,00 TL

15:00

2

Sölöz Mahallesi 1 Parselde Bulunan 4950m² tarla

350,00 TL            (dönümü yıllık)

15:05

1. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen niteliklere haiz olmak ve İhalesine katılınacak gayr-i menkullerin tahmini bedelleri üzerinden yukarıda belirtilen % 3’ lük geçici teminatları ihaleden evvel ödemek şarttır.
  2. İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler şunlardır:

TÜZEL KİŞİ

GERÇEK KİŞİ

-İmza sirküleri (noter onaylı)

- İmza beyannamesi (noter onaylı)

-Vekil ise vekaletname (noter onaylı)

- Vekil ise vekaletname (noter onaylı)

- Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekilin noter tasdikli imza sirküleri,

- Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi

- Nüfus cüzdan sureti veya nüfus kayıt örneği

- Ticaret sicil gazetesi

- İkametgah belgesi

- Geçici teminat tutarının yatırıldığına/karşılandığına dair makbuz/belge

- Şartname alındı makbuzu

- Belediyemize borcu bulunmadığını gösterir belge (Belediyemiz veznelerinden temin edilecek)

1. Her bir taşınmaza ait ihale şartnamesi 100,00 TL karşılığı, Camikebir Mahallesi, Dervişbey Caddesi No:1, Orhangazi Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğünden satın alınabilir.
  2. İstekliler şartnameleri Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünde mesai saatleri içinde görebilirler. İhaleye katılacak isteklilerin ihalesine katılacakları gayrimenkulün şartnamesini satın almaları zorunludur.

Diğer Duyurular