Menu

2017 FAALİYET RAPORU NİSAN AYI MECLİSİNDE ONAYLANDI

Yazdır / Tarih: 2018-04-05

Orhangazi Belediyesi’nin Nisan Ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan başkanlığında Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Encümen ve komisyon seçimleri yapıldı

Meclis toplantısında ilk olarak kapalı zarf usulü ile yeni dönemin Encümen üyeliklerinin seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonrasında 16 oy alan Halil Kurtulmuş ile 15 oy alan Selahattin Çelik encümen üyeliklerine seçildi.

İmar ile Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri seçildi

Nisan Ayı Meclis toplantısında açık oylama sonrasında İmar Komisyonuna Ak Parti’den Serkan Ateş, Murat Çetin, Fatma Zehra Höçük ve Cemal Karagüzel ile Demokrat Partili üye Süleyman Yaşa seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonuna Ak Parti’den Mine Kurtiş, Meryem Arslan, Fikret Nogal ve Hasan Budak, Demokrat Parti’den ise Hüseyin Cevizlidere seçildi. Mecliste ayrıca Bursa Belediyeler Birliği üyeliklerine Turgay Peker ile İlhan Kılıç seçildi. Yedek üye ise Murat Çetin oldu. Orhangazi Belediyesi’nin yeni düzenlemesini yaptığı Şehit Erhan Öztürk Parkı içine yapılması planlanan yeni kafeteryanın yap işlet devret modeli ile yapılması planlanan çalışma İmar ve Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülmek üzere bu komisyonlara havale edilirken, Çakırlı’da yapılacak olan yeni Suni Çim sahaya arsa tahsisi konusu da Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

2017 Faaliyet raporu onaylandı

Orhangazi Belediyesi’nin Nisan ayı Meclis toplantısında 2017 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Yasa gereği Meclis ikinci başkan vekili İlhan Kılıç’ın yönettiği bu maddede meclis üyeleri grupları adına söz alarak 2017 yılı faaliyet raporu ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Demokrat Parti adına Nurettin Çetin, CHP adına Çetin Çoklar, Ak Parti adına ise Necmettin Şahin faaliyet raporu ile ilgili görüşlerini belirtikten sonra gelen görüş ve eleştirilere yanıt Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’dan geldi. Çağlayan son 4 yılda olduğu gibi 2017 yılında da Orhangazi’ye hizmet aşkı ve sevdası ile çalıştıklarını, bir çok çalışmayı hayata geçirdiklerini, 2018 yılında da bir çok projenin ilçeye kazandırılacağını ifade etti.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler