2024 YILI İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2024-01-04

Orhangazi Belediyesi 2024 yılının ilk meclis toplantısı olan Ocak ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı Belediye Başkanı Bekir Aydın başkanlığında iki gündem maddesi ile saat 14.00’te Belediye meclis toplantı salonunda yapıldı.

Orhangazi Belediyesi belediye meclisi çalışmalarını sürdürüyor. Belediye meclisi bu çerçevede 2024 yılının ilk toplantısını Ocak ayı toplantısı olarak gerçekleştirdi. Toplantıda iki gündem maddesi ele alındı. 1) Denetim Komisyonu Üyeleri gizli oylamayla seçildi. Seçimler sonucunda Ak Parti’den Ergül Aydın ve Fevzi Yılmaz, CHP’den Hüdayi Demir görev aldı. Oylar şu şekilde sıralandı. Ak Parti Ergül Aydın 15 oy, Fevzi Yılmaz 15 oy, Cumhuriyet Halk Partisi Hüdayi Demir 7 oy aldı.

Toplantının ikinci maddesi Bursa Büyükşehir Belediyesine Devredilen Kazı Ruhsat ve Sorumluluğunun 3 yıl daha uzatılması ile ilgili madde oldu. Madde hukuk komisyonuna sevk edildi.

Orhangazi Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı sonrası meclis üyelerinin dilek ve temennileri ile son buldu