23 NİSAN COŞKUSU HER YANI SARDI

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

23 NİSAN COŞKUSU HER YANI SARDI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Taşkın, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Siyasi Parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ile birlikte Ahmet Yesevi İlk ve Ortaokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resmi Kutlama Programına katıldı. Başkan Çağlayan burada yaptığı konuşmada Millet Egemenliği vurgusu yaptı, Belediye olarak eğitime bugüne kadar bir çok katkı sağladıklarını, bundan sonraki süreçte de bu katkıları devam ettireceklerini ifade etti. Protokol üyeleri Öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri izledi, program sonunda ise 23 Nisan nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.