23 NİSAN COŞKUSU TÜM İLÇEDE YAŞANDI

Yazdır / Tarih: 2017-04-24

Gün çocukların günü

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Orhangazi’de bir çok etkinlikle kutlandı. 23 Nisanın resmi kutlamaları protokolün katılımı ile Koç ilk ve Ortaokulu’nda düzenlendi. Programda minik öğrencilerin hazırladıkları gösteriler salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi programı Koç İlk ve Ortaokulunda yapıldı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Yzb.Gökhan Su, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve MHP ilçe başkanı Necati Güneş’in yanı sıra, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrencinin katıldığı kutlama programı istiklal marşının okunması ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Koç ilk ve Ortaokulu müdürü Fatih Sarıkaya yaptı. Daha sonra törende Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Koç İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan farklı gösteriler sahnelendi. Törenlerde Bulgaristan’dan gelen 23 Nisan ekibi ile Moldova’nın Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti’nin Kıpçak bölgesinden gelen çocuk grubunun gösterileri de yer aldı. 23 Nisan kutlamalarının son bölümünde ise Ulusal Egemenlik haftası nedeniyle düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Buradaki törenin bitiminde ise resim sergisi açılışını protokol üyeleri yaptı.