23 NİSAN İÇİN BULGARİSTAN ŞUMNU'DAN GELEN KONUKLARI BELEDİYE BAŞKANI NEŞET ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı için Orhangazi Belediyesi ve Balgöç Orhangazi Şubesinin davetlisi olarak Orhangazi’ye gelen Bulgaristan Şumnu Halkoyunları Ekibi öğrencileri ve yöneticileri, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Balgöç Orhangazi Şube Başkanı Hüseyin Ali Yetim ve diğer yöneticilerin yanı sıra konuk grup yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette belediye başkanı Neşet Çağlayan, 23 nisan dostlarını Orhangazi’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Bulgaristan heyeti ise Orhangazi’de çok iyi ağırlandıklarını ve burada olmanın kendilerine mutluluk verdiğini ifade ettiler. Konuk halkoyunları ekibi öğrencileri ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a şarkılarla teşekkür etti.