23 Nisan Ruhu Sınıflarda: Orhangazi’nin Küçük Sanatçıları Başkan Aydın Tarafından Ödüllendirildi

Yazdır / Tarih: 2024-05-08

Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen "23 Nisan'ı Sınıfında Yaşıyorum" yarışması sona erdi ve kazanan okullar ödüllerini aldı. Yarışmada, Ahmet Yesevi İlkokulu birinci, Atatürk İlkokulu ikinci, Ali Tekin İlkokulu ise üçüncü oldu. Öğrencilerin 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı temsil eden sınıf süslemeleri, emek ve estetik açıdan büyük beğeni topladı. Ödüller, Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra, Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Dede'nin katılımıyla okullara dağıtıldı. Başkan Aydın, yarışmayla ilgili olarak, "23 Nisan, çocuklarımıza armağan edilen ve onlara verdiğimiz değeri gösteren özel bir gündür. Bu yarışma ile çocuklarımızın üretkenliklerini kutladık ve onlara hediyelerimizi sunduk. Ayrıca dereceye giren okullarımıza sinema gösterimi de hediye edeceğiz" dedi.

Orhangazi Belediyesinin düzenlediği "23 Nisan'ı Sınıfımda Yaşıyorum" temalı yarışmada kazananlar hediyelerini aldı. İlkokullar arasında yapılan yarışmada öğrenciler, emekleriyle birleştirilmiş hayal güçlerini kullanarak 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı simgeleyecek şekilde sınıflarını süsledi. Estetik, mesaj ve emek dolu çalışmalar büyük ilgi topladı. Dereceye giren okullara hediyeleri okullar tek tek ziyaret edilerek Orhangazi kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Dede tarafından verildi.  Orhangazi Belediyesi, düzenlediği bu yarışmayla çocukların hayal güçlerini de kullanarak 23 Nisan'a daha keyifli bir açıdan bakılmasını hedefledi.