23 Nisan'ı Sınıfında Yaşıyorum" temalı yarışma sonuçlandı: Hediyeler Bekir Amcalarından

Yazdır / Tarih: 2024-04-26

Orhangazi Belediyesi'nin ilkokullar arasında düzenlediği "23 Nisan'ı Sınıfında Yaşıyorum" temalı yarışma sonuçlandı. Yarışmada birinciliği Ahmet Yesevi İlkokulu, ikinciliği Atatürk İlkokulu, üçüncülüğü Ali Tekin İlkokulu kazandı. Dereceye giren okullara hediyeleri Belediye Başkanı Bekir Aydın tarafından verilecek. Belediye Başkanı Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklara hediye edilmiş dünyadaki tek bayramdır. Bu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türk milletinin evlatlarına verdiği değerin en büyük göstergesidir. Bizler de ilçemizde '23 Nisan'ı Sınıfında Yaşıyorum' temalı bir yarışma düzenledik. Evlatlarımız gerçekten harika işlere imza atmışlar. 'Çalışma çocuklarımızdan hediyeleri Bekir amcalarından' dedik. Şimdi okullarımızı teker teker gezip evlatlarımıza hediyelerini takdim edeceğim. Sevgili çocuklarımızı tebrik ediyorum,” İfadelerini kullandı.

Orhangazi Belediyesi, "23 Nisan'ı Sınıfımda Yaşıyorum" temalı bir yarışma düzenledi. İlkokullar arasında yapılan yarışmada öğrenciler, emekleriyle birleştirilmiş hayal güçlerini kullanarak 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı simgeleyecek şekilde sınıflarını süsledi. Estetik, mesaj ve emek dolu çalışmalar büyük ilgi topladı. Yarışmada birinci Ahmet Yesevi İlkokulu, ikinci Atatürk İlkokulu,  üçüncü Ali Tekin İlkokulu oldu. Dereceye giren okullara hediyeleri Belediye Başkanı Bekir Aydın tarafından verilecek. Orhangazi Belediyesi, düzenlediği bu yarışmayla çocukların hayal güçlerini de kullanarak 23 Nisan'a daha keyifli bir açıdan bakılmasını hedefledi.