3.ALTIN ZEYTİN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Yazdır / Tarih: 2017-12-04

Orhangazi Zeytin Festivali kapsamında gerçekleştirilen Altın Zeytin Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 39.su düzenlenen Zeytin Festivali kapsamında son 3 yıldır düzenlenen ve 12 dalda verilen Altın Zeytin Ödülleri için Bil Okulları konferans salonunda ödül töreni düzenlendi. Altın Zeytin Ödül törenine Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, diğer Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, CHP ilçe başkanı Sevim Turan diğer protokol üyeleri ile STK temsilcileri katıldı.

MARANKİ YAZILI BASINDA ZEYTİN ÖDÜLÜNÜ ALDI

TRT spikeri Yelda Başaran’ın sunuculuğunu yaptığı ve Bursa TV’den de canlı yayınlanan Altın Zeytin Ödül töreninde 12 dalda ödüle layık görülenler oldu. İlk ödül ise Prof.Dr.Ahmet Maranki’ye Yazılı Basında Zeytin ödülü verildi. Maranki ödülünü Ak Parti Bursa milletvekili İsmail Aydın’dan aldı.

ÇAĞLAYAN; ZEYTİNE HAKETTİĞİ DEĞERİ VERMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi, Gemlik ve İznik’in dünyanın en kaliteli sofralık zeytinini ürettiğine vurgu yaparak, bu anlamda bizler de zeytin üreticisine ve zeytinin ticaretini yapan tüccarlara destek olmak, daha fazla kolaylık sağlamak için uğraşıyoruz dedi.

12 DALDA ÖDÜL VERİLDİ

Programda sırası ile Altın Zeytin Ödülüne layık görülenlere ödülleri programa katılan protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

İŞTE ÖDÜL ALANLAR

Yazılı Basında Zeytin                         Prof.Dr.Ahmet Maranki