Menu

5 MAHALLEMİZE DAHA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Yazdır / Tarih: 2018-01-09

Orhangazi’ye bağlı Yeniköy, Çakırlı, Fatih, Örnekköy ve Gedelek Mahalleleri bu yıl içinde doğalgaza kavuşuyor. Orhangazi’de Doğalgaz kazı ve dağıtım lisansını elinde bulunduran Armagaz Firması, 2018 yılı yatırım programını Orhangazi’ye ayırdı. Geçen yıl bölgede bir çok kentte yatırımlarını tamamlayan Armagaz firması, 2018 yılında 5 mahalleye doğalgaz kazandıracak.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ARMAGAZ MÜDÜRÜ İLE BİR ARAYA GELDİ

Orhangazi’de 2006 yılınıda şehir merkezinde başlayan Doğalgazlı yaşam, 2018 yılı içinde Fatih, Örnekköy, Yeniköy ve Çakırlı Mahalleleri ile planlama yetiştirse Gedelek Mahalleleri için de hayata geçmiş olacak. Armagaz Müdürü Andaç Karlıkay ile birlikte Armagaz Yatırım Müdürü Turgut Temizkan, Belediye Bşakanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

YATIRIM PROGRAMI MASAYA YATIRILDI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile Armagaz Müdürü Andaç Karlıkay, Başkanlık makamında gerçekleştirdiği görüşmede Armagaz’ın 2018 yatırım planları masaya yatırıldı. Armagaz Müdürü Andaç Karlıkay, Armagaz olarak 2018 yılı yatırım planlamalarını Orhangazi için yapacaklarını belirterek, ilk etapta Fatih, Örnekköy, Yeniköy ve Çakırlı mahallelerinin doğalgaz kazı ve dağıtım işlemlerini tamamlayacağız. İznik gölünün kuzey yakasında yer alan bölgede çelik ana hattını Keramet Mahallemize kadar ulaştıracağız. Ayrıca Gedelek Mahallesi için de planlamamızı yapıyoruz. Büyük bir ihtimalle bu yıl Gedelek mahallesinin de doğalgaz çalışmalarını yapmış olacağız dedi.

ÇAĞLAYAN; İLK ETAPTA 5 MAHALLE

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Armagaz’ın yatırım planını bu yıl Orhangazi’ye ayırdığına dikkat çekerek, ilk etapta 5 mahallemizde doğalgaz kazı ve dağıtım işine başlamış olacağız. Fatih, Örnekköy, Yeniköy ve Çakırlı Mahallelerimizin yanı sıra Gedelek Mahallemizde de bu çalışmaları yapacağız. Planlamalarımızı yaparken, gelecekte tüm mahallelerimize doğalgaz ulaştırmak için de çalışma yapıyoruz dedi.

 

Diğer Haberler