65 Yaş ve Engelli Vatandaşlara Öncelik: Başkan Aydın’ın Cuma Buluşmaları

Yazdır / Tarih: 2024-07-19

Başkan Bekir Aydın, geleneksel hale getirdiği Randevusuz Cuma Buluşmalarını bu hafta da gerçekleştirdi. Belediyeye gelen vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Aydın, bu talepleri not alarak en kısa sürede geri dönüş yapılacağını belirtti. Başkan Aydın, ilk döneminde başlattığı Cuma Buluşmalarını ilerleyen haftalarda da sürdüreceğini ifade etti. Belediye başkanlık katında yapılan buluşmalar, geliş sırasına göre ve 65 yaş üstü ile engelli vatandaşlara öncelik verilerek gerçekleştiriliyor. Ayrıca, belediye binasına erişimde sorun yaşayan vatandaşlar, önceden bilgi vermek kaydıyla belediyeye ait araçlarla evlerinden alınarak buluşmaya ulaştırılıyor. Başkan Aydın, bu sohbet tadında, çay sıcaklığında buluşmaların vatandaşların taleplerini ilk elden dinleyip çözüm üretebilmek adına önemli olduğunu vurguladı. Katılımcılar ise, bu uygulamanın sorunlarının çözümünde hızlı ve etkili bir yöntem olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. Belediye yetkilileri, bu buluşmaların ilerleyen haftalarda da devam edeceğini ve vatandaşların her zaman başvurabileceğini açıkladı.