80’LER DİZİ KARAKTERLERİ RAMAZAN SOKAĞINI ŞENLENDİRDİ

Yazdır / Tarih: 2017-06-21

Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Çerçevesinde seksenler dizisinin oyuncuları Ramazan Sokağı’nda sahne aldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve çok sayıda vatandaşın da izlediği programda 80’ler dizisi oyuncuları izleyenler kahkaha dolu anlar yaşattı. Dizide Rol alan Bekçi Bekir (Ali Konuk), Pastacı Sami (Berat Yenilmez), Balıkçı İdris (Tahsin Taşkın), Kasap Bahtiyar (Faruk Sofuoğlu), Seyfi (Kemal Kuruçay) ve Yıldız (Özlem Balcı), yaklaşık 1,5 saatlik programda Orhangazililere büyük keyif yaşattılar. Programda Bekçi Bekir tiplemesi ile bilinen Ali Konuk söylediği türkü ve ilahilerle geceye renk kattı. Programı izleyen çok sayıda vatandaş etkinliğin sonunda ayakta alkışladı. Program sonunda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan oyunculara plaket takdim edip teşekkür etti.