Menu

Abdülhamid Han Ortaokulu Futsal Takımları Başkan Aydın’ı Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2023-04-04

Abdülhamid Han Ortaokulu şampiyon takımları Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın‘ı ziyaret etti. Kendi kategorilerinde Bursa çapında başarılara imza atan Abdülhamid Han Ortaokulu kız ve erkek futsal takımları Başkan Aydın’ı ziyarete kupalarıyla birlikte geldi. Genç öğrenciler Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede kendi branşlarında şampiyon olan Abdülhamid Han Ortaokulu öğrencileri ile görüştü. Görüşme futsal branşında kendi kategorilerinde başarılara imza atan Abdülhamid Han Ortaokulu kız ve erkek futsal takımlarında yer alan öğrencilerin ziyareti üzerine gerçekleşti. Futbol takımları 2-5 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil edecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, her zaman söylediğim gibi Orhangazimiz bir spor şehridir, diyerek sözlerine “ gençlerimiz sporu seviyor ve gerçekten de Orhangazimiz bir spor şehridir. Kentimiz gerek takım, gerekse bireysel alanda birçok spor başarısına imza atmıştır. Bizlerde Orhangazi Belediyesi olarak spor alanındaki yatırımlarımızı artırarak sürdürüyoruz.” Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ futsal branşında Bursa çapında başarılara imza atan Abdülhamit Han Ortaokulu öğrencileri kardeşlerim ziyaretime geldiler. Genç kardeşlerim hem kızlar, hem de erkekler alanında başarıya ulaşmışlar. Kendilerini tebrik ediyor yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda muvaffakiyet diliyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler