AÇIKHAVA TİYATROSUNDA YENİ DÜZENLEMELER YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2016-06-01

Orhangazi Belediyesi, Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda tadilat ve yeni düzenleme çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 25 yıldır Orhangazi’de hizmet veren Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda dış cephe ve iç duvarlarda farklı figürler ve görsellerin çizimine başlayan Orhangazi Belediyesi ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteği ile Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak farklı düzenlemelerle Tiyatroyu daha modern bir hale getirmeyi planlıyor.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Başkan Çağlayan, göreve geldikten sonra Açıkhava Tiyatrosu’nda koltuklandırma çalışması yaptıklarını ve çeşitli düzenlemeler yaptıklarını belirterek, çok amaçlı olarak kullanılan bu mekanımızda yapacağımız yeni düzenlemeler ile Açıhava Tiyatrosunu daha modern bir hale getirmeyi planlıyoruz dedi.