Menu

ADLİYE SARAYI VE ŞELALE PARK PROJESİ BAKAN ONAYINDA

Yazdır / Tarih: 2016-05-06

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çeşitli ziyaretler ve programlar için Bursa’ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya geldi. Bekir Bozdağ’ın Bursa Merinos Park içindeki bir dernek buluşmasında Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte Bekir Bozdağ ile bir araya gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Adliye Sarayı ve yanında Orhangazi Belediyesi tarafından inşa edilmesi planlanan Şelale Park Projesi ile ilgili hazırlanan dosyayı Bekir Bozdağ’a sundu.

 

ADLİYE SARAYI VE ŞELALE PARK PROJESİ BÜTÜNLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, daha önce Ankara’da da bir araya geldiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a bir süre önce hazırlanan Adliye Sarayı binası projesi ile Orhangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Şelale Park Projesi’nin bütünleştirilmiş hali için hazırlanan proje hakkında bilgi aktardı.

 

BAKANDAN PROJEYE TAM NOT

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte Adliye Sarayı ve Şelale Park Projesini inceleyen Bakan Bekir Bozdağ, hazırlanan projeye tam not verdi. Proje dosyasını alan Bekir Bozdağ, Adliye Binası ihale hazırlığı için talimat verirken, şelale park ile birleştirilmesinin de projeye ayrı bir güzellik kattığını ifade etti.

 

BÜTÜNLEŞTİRİLMİŞ PROJE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Orhangazi’de yapılacak yeni Adliye Sarayı binası ile birlikte hemen arkasında bulunan eski taşocağı alanının rehabilite edilerek Orhangazi Belediyesi tarafından şelale park uygulaması yapılacak olan bütünleştirilmiş proje büyük beğeni topladı. Orhangazi Belediyesi, Adliye Sarayı binası ile aynı anda hayata geçirilecek olan proje ile ilgili hazırlıklarına başladı. Orhangazi Belediyesi, eski taşocağı bölgesinde rehabilitasyon çalışmasını yaptıktan sonra yapılacak park alanı ve şelale park ile birlikte Adliye Sarayı’nı bütünleştirmiş olacak.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler