AHİLİK GELENEĞİ SÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2016-12-26

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları Necmettin Şahin ve Şemsi Kılıç ile birlikte Pazartesi Pazarı’nda esnaf ile birlikte Ahilik Geleneği olan dualara eşlik etti. Kapalı Pazaryeri’nde duaye eşlik eden başkan Çağlayan daha sonra Pazarcılar Derneği başkanı Yakup Binali Köse ile birlikte esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen başkan Çağlayan, pazaryerindeki eksikler ve ihtiyaçları da birim müdürleri ile birlikte yerinde tespit edip çözüm aradı.

ESNAFLA UZUN UZUN SOHBET

Belediye başkanı Neşet Çağlayan, özellikle giyim bölümündeki esnaf ile uzun uzun sohbet etti. Esnafı özellikle vatandaşın yürüdüğü koridora malzeme koymamaları konusunda da uyaran belediye başkanı Neşet Çağlayan, vatandaşın rahat alışveriş yapması, esnafın da faydasına dedi. Başkan Çağlayan, Pazarcılar Derneği Başkanı Yakup Köse ile birlikte kapalı pazaryerinin eksikleri ve yapılması gereken çalışmalar ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu.