Menu

Ahmet Yesevi Okulu Pırıl Pırıl Olacak

Yazdır / Tarih: 2024-01-23

Orhangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yesevi İlk/Ortaokulunun bahçesini baştanbaşa yenileme çalışmalarına başladı. Okul bahçesi, planlanan çerçevede 2500 metrekare parke taşıyla kaplanacak. Çalışmaların ara tatilde tamamlanması ve okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere hizmete sunulması hedefleniyor.

Evlatlarımıza Hayırlı Olsun

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ahmet Yesevi okulu bahçesinin çocuklar için uygun olmadığını belirterek, ekiplerin ara tatili değerlendirerek zemin söküm işlemlerine başladığını ifade etti. Zemin söküm işleminin tamamlanmasının ardından okul bahçesinin parke taşı ile kaplanacağını belirten Aydın, çocukların daha rahat bir eğitim ortamına sahip olacaklarını vurguladı.

Muradiye Mahallesi Ahmet Yesevi Okulu’nun Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından yenilenecek bahçesi, 2500 metrekarelik parke taşıyla çok daha estetik ve kullanışlı bir hale getirilecek. Çalışmanın kısa sürede tamamlanarak, okulların açılmasına yetiştirilmesi planlanıyor. Orhangazi Belediyesi eğitime yönelik çalışmalarını ilerleyen günlerde de sürdürecek.

Diğer Haberler