Menu

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR

Yazdır / Tarih: 2017-09-11

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Bursa İl Müdürlüğü bünyesinde Orhangazi’ye yeni bir ilçe binası kuruluyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bir süredir yürüttüğü çalışmalar kapsamında Orhangazi’ye yeni bir ilçe müdürlüğü binası kuracak. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, geçtiğimiz günlerde Orhangazi’ye gelerek Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile bir araya geldi. Erkut Öneş Orhangazi Belediyesi tarafından tahsisi yapılacak olan eski Meslek Okulu binasında yapılacak yeni düzenleme ile ilçe müdürlüğünün burada kurulacağını belirtti.

BİNADA İNCELEME

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş daha sonra başkan yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte eski MYO binasında incelemelerde bulundu. Belediye tarafından tadilatına başlanan binada yapılacak çalışmalar ve binanın dizaynı ile ilgili görüşlerini belirten Erkut Öneş, binanın tadilatının yapılıp hazır hale getirilmesi ile ilçe müdürlüğünün Orhangazi’de oluşturulacağını ifade etti. 

ÇAĞLAYAN’A TEŞEKKÜR

İl Müdürü Erkut Öneş, binanın tahsisi, tefrişatı ve diğer çalışmalar ile ilgili Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın kendilerine büyük destek olduğunu belirterek, kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.

 15’İN ÜZERİNDE KONUDA HİZMET VERİYOR

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kurulacak olan Orhangazi İlçe Müdürlüğü, Aile ve Toplum Hizmetleri, Çocuk hizmetleri, Engelli ve Yaşlılara yönelik çalışmalar, Kadının Statüsü ile ilgili çalışmalar, Sosyal Yardımlar ile ilgili çalışmalar, denetim hizmetleri gibi konularda hizmet verecek.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler