AK GENÇLİKTEN ÇAĞLAYAN'A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-05-26

Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Özbey ve gençlik kolları yöneticileri başkan Çağlayan’a özel bir tablo hediye etti.

PROJELER İLE İLGİLİ BİLGİ AKTARDI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gençlik Kolları mensuplarına hazırlanan ve yakında çalışmalarına başlanacak olan Marmarabirlik Kent Meydanı, Kültür Merkezi, Anıt Park Projesi, Kale Sosyal Tesisleri ve Göl Projeleri ile ilgili bilgi aktardı. Başkan Çağlayan, gençlere yönelik kültürel, sportif alanlarda yeni projeler planladıklarını belirterek, öncelikli hedefimiz spor tesislerimizi tamamlayıp gençlerimizin hizmetine sunmak. Gençlik Merkezi ve diğer projelerimiz ise planlamalarımız dahilinde devam ediyor dedi.