Ak Parti Bursa Il Gençlik Kollarindan Baskan Çaglayan’a Kutlama Ziyareti

Yazdır / Tarih: 2014-05-09

Ak Parti Bursa Il Gençlik Kollari Baskani Mustafa Tarik Kaderli ve Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye baskani Neset Çaglayan’i ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini sundular. Il Gençlik Kollari Baskani Kaderli, Neset Çaglayan’a çiçek takdim edip seçim basarisindan dolayi da kutladi.

Ak Parti Bursa Il Gençlik Kollari Baskani Mustafa Tarik Kaderli, beraberinde bazi yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Belediye baskani Neset Çaglayan’i ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini sundu. Ziyarette konusan il gençlik kollari baskani Mustafa Tarik Kaderli; “30 Mart seçimleri ve bütün sehir yasasi sonrasi bizde seçimde basari elde eden 15 ilçe Belediye Baskanimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Yeni belediye baskanligi Sayin Baskanimiz Neset Çaglayan’a hayirli, ugurlu olsun. Bizde Il Gençlik Kollari olarak her zaman yaninizda oldugumuzu ifade ederek yapacaginiz çalismalarda basarilar dileriz" seklinde konustu. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye baskani Neset Çaglayan, “Partimizin bütün kademelerinde yogun bir çalisma, yogun bir gayret var. Ama özellikle nüfusu genç olan Bursa’mizin, Türkiye’mizin gençlerle alakali ortaya koyduklarinin çok önem arz ettigini ifade etmek istiyorum. Sayin Basbakan’imizin Belediye Meclis’lerinde, Türkiye Büyük Millet Meclis’inde veya farkli yerlerdeki çalismalarda özellikle gençler ve bayanlara yer ayiriyor olmasi bunun önemli göstergelerinden bir tanesi” seklinde konustu.