Menu

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2015-11-12

AK Parti Orhangazi teşkilatının Nesrin Yurdakul başkanlığındaki kadın kolları yönetimi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çağlayan’ın eşi Zöhre Çağlayan da hazır bulundu.

 

ÇAĞLAYAN’A TEŞEKKÜR

Kadın Kolları Başkanı Yurdakul, yaklaşık iki ay önce yeni yönetimin göreve başladığını ifade ederek, “Hemen önümüzde 1 Kasım seçimleri olduğu için Başkanımızı ziyaret etmek şimdiye nasip oldu” dedi. Seçim çalışmalarının her anında Başkan Çağlayan’ın yanlarında olduğunu aktaran Yurdakul, destekleri için teşekkür ettiği Çağlayan’a çiçek verdi.

 

“İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”

Yerel seçimlerden önce Başkan Çağlayan’ın parti toplantısındaki konuşmasını işaret eden Yurdakul, “O gün Hz. Ömer adaletini örnek alan bir yönetim anlayışı sergilemek istediğinizi söylemiştiniz. Konuşmanızdan sonra inancımız ve güvenimiz daha da artmıştı. Bugün yaptığınız çalışmaları, halka yaklaşımınızı görünce yanılmadığımızı anlıyoruz” diye konuştu. Kadın Kolları olarak kararlı ve samimi olduklarını ifade eden Yurdakul, “Bir sosyolog olarak sosyal Belediyeciliğin önemini biliyorum. Bu alanda yaptığınız çalışmalarınızı takdirle izliyorum. AK Parti kadın kolları olarak her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağız” dedi.

 

KADINLAR SİYASETİN EN GÜÇLÜ YÖNÜ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise, AK Parti ile birlikte kadınların siyasetteki etkisinin güçlendiğini işaret ederek, “Özellikle AK Parti’de bayanların her zaman farklı olduğunu biliyorsunuz. Çünkü bayanlar kapı kapı geziyor, çalışıyorlar. AK Parti’de bu çalışmalar sadece seçim zamanlarında değil her zaman devam ediyor. Aynı azimle çalışmalarınızı sürdürmenizi, halkımızın taleplerini dinlemenizi ve bizlere ulaştırmanızı bekliyoruz. Bizde bu yönde en kısa sürede çalışma başlatıp herkesin daha rahat yaşadığı, mutlu olduğu bir Orhangazi için çalışacağız” dedi. Çağlayan, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından; şehri güzelleştirme ve sosyal alandaki çalışmalara daha fazla vakit ayırabileceklerini belirtti.  

Diğer Haberler