AK PARTİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ AÇIKLAMASI

Yazdır / Tarih: 2016-08-15

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Ak Parti’Nin 15. kuruluş yıldönümü nedeni ile bir basın açıklaması yaptı.

Ak Partinin Ülkemiz açısından devrimci ve muhafazakâr bir parti olduğunu söyleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan; “  Ak Parti Milletimizin kendisidir “ dedi. Milletimizin sahip olduğu kültür birikimine, ahlaki birikimlere ve ekonomik değerlere sonuna kadar sahip çıkan bir anlayış ile hizmetlerini sürdürdüğünü kaydeden Çağlayan; “ Ak Partinin 2001 yılında kurulması sadece kağıt üzerine yazılmasıdır. Ak Parti bu milletin kurucu unsurlarını bünyesinde barındıran bir yapıdır. Fatih Sultan Mehmet’ten, Alparslan’dan, Kanuni’den, Abdülhamit Han’dan,  Atatürk’ten, Necmettin Erbakan’dan, Adnan Menderes’ten gelen bir sistemdir Ak Parti” dedi. Çağlayan şöyle devam etti; 15. Yıldönümümüzü tebrik ediyorum, ancak Ak Parti bu milletin öz benliğinin tezahürüdür. Millet olma iradesini sergileyen, uluslar arası alanda ülkemizi iddialı bir konuma getiren, Türkiye içerisinde Cumhuriyet dönemi içerisinde otoyoldan sağlık sistemine ulaşıma, eğitime kadar daha pek çok hizmetin öncüsü, yine milli geliri uluslar arası düzeyde çok çok yukarılara taşıyan, insanımıza gurur veren bir partidir Ak Parti dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kurucu yönetim kurulu üyesi ve yıllarca ilçe başkanlığı görevini yürüttüğü Ak Parti’nin sadece Türkiye’nin değil tüm mazlum coğrafyalarının da umudu olduğunu da belirterek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ve liderliğinde başlayan bu hareket Türkiye’ye çağ atlatan bir seviyeye ulaştığını da belirterek, bu davadaki liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Başbakanımız Binali Yıldırım ve tüm dava arkadaşlarımızla birlikte bu millete hizmet için yolumuza devam edeceğiz dedi.