AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ZAFER IŞIK TURŞU FESTİVALİNİN İKİNCİ GÜNÜNE MİSAFİR OLDU

Yazdır / Tarih: 2018-09-10

5.Gedelek Turşu Festivali’nin ikinci gün programları yapıldı. Gedelek Pınarbaşı piknik alanındaki festival alanında çocuklar için birbirinden güzel oyunları ve renkli gösterilerin yanı sıra festivalin ikinci gününde Çalgıcı Mektebi bir konser düzenledi.

Ak Parti Milletvekili Festivalin konuğu oldu

Festivalin ikinci gününde Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti Orhangazi ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, MHP ilçe başkanı Necati Güneş, OTSO Başkanı Erol Hatırlı ile birlikte festival alanını gezdi, stantları ziyaret etti. Daha sonra festival alanını dolduranlara bir de konuşma yapan Zafer Işık, gelecek yıllarda bu festivalin uluslar arası boyutlara ulaşması için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Festival komitesi Ak Parti Milletvekili Zafer Işık’a festival hediyelerinden takdim ederken, protokol üyeleri festival alanındaki etkinlikleri ve çocukların bilek güreşi yarışmalarını da izledi.