Menu

Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol Orhangazi’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Yazdır / Tarih: 2023-01-27

Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol Orhangazi’ye bir günlük ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Meliha Akyol Orhangazi ziyareti sırasında birçok temasta bulundu.

Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol Orhangazi ziyaretinde ilk olarak Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanlığı Kadın Kollarının düzenlediği organizasyona katıldı.  Milletvekili Akyol Hanımlar Lokalinde kadınlarla bir araya gelerek istişareler ve değerlendirmelerde bulundu. Ardından esnaf ziyaretleri yapan Yalova Milletvekili Meliha Akyol sonrasında özellikle kadın işçilerin çalıştığı bir tekstil atölyesini ziyaret etti. Tekstil İşletmesinde kadın işçilerle görüşen Akyol, oradan Orhangazi Belediyesine geçerek Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ile bir araya geldi. Milletvekili Meliha Akyol akabinde Ak Parti İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla görüştü. Meliha Akyol burada Türkiye Yüzyılı üzerine bir konuşma yaptı. Milletvekili Akyol Orhangazi’de ev ziyaretlerinde de bulundu.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,“ Sayın Milletvekilimiz Meliha Akyol sağ olsunlar Orhangazi’mize dolu dolu bir ziyaret gerçekleştirdiler. Yoğun geçen ziyaret sırasında kentimizde birçok temasta bulundular. “ diyerek sözlerini Yalova milletvekilimiz Sayın Meliha Akyol’a Orhangazi’mize gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyor, ilerleyen günlerde de kendilerini Marmara’nın Zümrütü güzel Şehrimizde ağırlamaktan mutlu olacağımı belirtmek istiyorum.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler