AKHAREM MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Orhangazi’de dış mahallelerin giriş yollarında daha önce başlatılan sıcak asfalt çalışmaları bu sezon Akharem Mahallesi ile başladı. Daha önce Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bir çok mahallenin giriş yolunda yapılan sıcak asfalt çalışmaları bu sezon kalan diğer mahallelerin giriş yolları ile devam edecek. Akharem Mahallesi’nde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çalışmalar ile ilgili ekiplerden bilgi aldı. Mahalle Muhtarı Emin Orhan belediye başkanı Neşet Çağlayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Neşet Çağlayan bu yaz döneminde sıcak asfalt yapılmayan tüm mahallelerdeki çalışmaları tamamlayacaklarını ifade etti.