Menu

Alinur Aktaş Güneşi Orhangazi‘de Karşıladı

Yazdır / Tarih: 2024-01-24

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi’ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli etkinliklere katıldı. Sabah namazını, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve diğer yerel yetkililerle birlikte Gazi Orhan Bey Camii’nde eda eden Aktaş, kentte çeşitli temaslarda bulundu.

Ziyaretin ilk ayağında Belediye Başkanı Aydın, Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütü liderleri ile bir araya gelindi. Alinur Aktaş kahvaltı buluşmasında katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.

Çok Verimli Bir Ziyaret Oldu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından kentimize düzenli aralıklarla gerçekleştirilen ziyaretlerin kendilerine memnuniyet verdiğini ifade ederek açıklamasında “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş başkanımızla birlikte sabah saatlerinden itibaren vatandaşlarımızla bir arada olduk. Kentimizin bir kısmını ve Yalova Caddemizi dolaşarak hemşehrilerimizle sohbet edip fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri gerçekten çok mutlu eden bir ziyaret oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Esnaflar Ziyaret Edildi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş Orhangazi‘de, sabah namazının ardından sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Aktaş sonrasında esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında Orhangazililerle etkileşimde bulunan Aktaş, kentin ihtiyaçlarına odaklanarak çözüm önerileri üzerinde konuştu.  Aktaş oldukça verimli geçen Orhangazi ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.

Diğer Haberler