Menu

Alitekin ilk ve Ortaokulunun Aile Birliği Başkanı ve Yönetimi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı Makamında Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-12-24

 

   Alitekin ilk ve Ortaokulunun geçen hafta yapılan Genel Kurulunda seçilen yeni yönetimi Belediye Baskanı Neset Çaglayan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Aile Birliği Başkanı Canan Ercan, Aile Birliği yönetiminin kararı ile uzun yıllar burada başkanlık yapan ve yeni dönemde yine yönetimde yer alip ayni zamanda Fahri Baskan olarak ilan edilen Meral Ayteş, baskan yardımcısı Aysun Yündem, Muhasip üye Funda Ince ve diğer yöneticiler Belediye Başkani Neset Çağlayan’ı makamında ziyaret edip çiçek takdim ettiler.

             OKULUN İHTİYAÇLARINI ANLATTILAR

   Aile Birliği Baskanı Canan Ercan, Okul Aile Birliği olarak kendilerinin okulun temel ihtiyaçları ve diğer konularında ellerinden gelen desteği sunmaya çaliştiklarini belirterek, belediyenin de kendilerine okulun çeşitli ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaları talebinde bulundu.

             ÇAĞLAYAN’DAN DESTEK SÖZÜ

 

   Belediye Baskanı Neşet Çağlayan, başta okullara arsa temini konusunda olmak üzere eğitimin her alanında okullara destek olmaya çalıştıklarını belirterek, Alitekin ilk ve ortaokulumuzun da ihtiyaçlarına göre gerekli desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı desteği sunmaya çalışacağız dedi. 

Diğer Haberler