Menu

ALT GEÇİTLERDE REVİZYON BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2015-11-09

Orhangazi Belediyesi, Orhangazi’de ana yol güzergahı üzerinde farklı noktalarda bulunan alt geçitlerde revizyon çalışmaları başladı. Yağışlı havalarda kod farklarından dolayı sıkça su baskınlarının yaşandığı alt geçitlerdeki bu sorunları ortadan kaldırmak için harekete geçen Orhangazi Belediyesi, kod farkından dolayı su tahliyesinin yapılamadığı alt geçitlerde tahliye boruları ve pompa sistemi ile su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyor.

 

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, alt geçitlerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları takip eden Çağlayan, çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Orhangazi Ana yol güzergahı üzerindeki alt geçitlerin bazılarında kod farkından dolayı su tahliyelerinin yapılamadığını belirterek, bu sorunu ortadan kaldırmak için alt geçitlerde yeni bir düzenleme yapıyoruz.

Buna göre kod farkından dolayı kendiliğinden tahliye olması mümkün olmayan alt geçitlerde pompa sistemi ile suyun tahliye edilmesini sağlayacağız. Kendiliğinden tahliye olan alt geçitlerde ise alt yapıları elden geçirilip su taşkınlarının önüne geçmiş olacağız. Ayrıca Alt geçitlerimiz tepeden tırnağa elden geçirilip daha kullanışlı hale getirilecek dedi. 

 

Diğer Haberler