ALTEPE VE ÇAĞLAYAN VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-04-01

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Okul Sporları Etkinlikleri için geldiği Orhangazi’de Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve diğer protokol üyeleri ile birlikte kapalı spor salonundan Cumhuriyet Alanı’na geçti. Burada Belediye Meydan Çay Bahçesi’nde çay içip vatandaşlarla sohbet eden Belediye başkanları, vatandaşların talep ve isteklerini dinlediler. Daha sonra Cumhuriyet Alanı’nda devam eden yeni düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Altepe ve beraberindekiler burada yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Orhangazi’de devam eden Kaldırım ve Asfalt çalışmalarının da hızlandırılması talimatını veren başkan Altepe, özellikle şehir merkezindeki yeni düzenlemelerin bir an önce tamamlanmasını istedi. Altepe Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çarşı merkezindeki yeni düzenlemelerin hızlandırılması talimatını verirken, Altepe, yaz döneminde Orhangazi’de hiçbir bölgede asfalt çalışmasının kalmaması için uğraşacaklarını ifade etti.