AMATÖR FUTBOLA DESTEK SÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2017-02-10

Orhangazi Belediyesi, Pazar günü başlayacak olan İkinci Amatör kümede mücadele edecek olan Orhangazi’den Gedelekspor, Gençlerbirliği, Sölöz Gençlerbirliği, Çakırlıspor ve Örnekköyspor takımlarına yeni sezon malzemelerini teslim etti. Orhangazi’deki tüm amatör ligler ile Orhangazispor başta olmak üzere tüm branşlara malzeme, araç, teknik kadro desteği sağlayan Orhangazi Belediyesi, İkinci amatör kümede mücadele edecek takımlar için de malzeme yardımlarını gerçekleştirdi. Malzemelerin teslimi ile ilgili olarak Göl Spor Tesisleri’nde bir tören düzenlendi.

BAŞARI DİLEĞİ VE GENÇLERE SPOR YAPTIRMA VURGUSU

Törende Orhangazispor, Gedelekspor, Sölöz Gençlerbirliği ve Örnekköyspor kulüp başkanları ile yöneticileri ve bazı sporcular yer aldı. Burada malzeme dağıtımı öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ikinci amatör kümede mücadele edecek tüm takımlara başarı diledi. Çağlayan, amatör liglerde hedefimiz daha fazla gencimize spor yaptırmak. Kulüplerimizin de bu amaç doğrultusunda büyük güçlüklerle bu çabayı verdiğini biliyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Malzeme dağıtım törenine Orhangazispor başkanı Serkan Ateş ve Birinci Amatör küme takımlarının başkanları da katıldı.