AMATÖR KULÜPLERDEN ÇAĞLAYAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2016-01-14

Orhangazi’yi yeni sezonda ikinci amatör kümede temsil edecek olan 5 spor kulübünün başkanları, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret ederek, geçen sezon kulüplere verdiği destekten dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti. Gedelekspor Başkanı Arif Gök, Narlıcaspor Başkanı Sedat Arslan, Sölöz Gençlerbirliği Başkanı Hüseyin Peker, Çakırlıspor Başkanı Serkan Yelken ve Örnekköyspor Başkanı Ahmet Hamdi Konan, belediyespor koordinatörü Şinasi Kaya ve eski İlçe Spor Müdürü Salih Turgut Mete’nin hazır bulunduğu ziyarette kulüp başkanları Çağlayan’a teşekkür ettiler.

Gedelekspor başkanı Arif Gök, geçen sezon Orhangazi Belediyesi’nin kulüplere verdiği desteğin son derece üst düzey olduğunu belirterek, kulüplerimiz Orhangazi Belediyesi’nin verdiği destekle varlıklarını daha kolay sürdürüyor dedi. Başkan Çağlayan, amatör spor kulüplerinin sorunlarını iyi bildiğini belirterek, bizler belediye olarak yetkimiz ve gücümüz nispetinde kulüplerimize malzeme ve ulaşım başta olmak üzere bir çok konuda destek olmaya çalışıyoruz. Yeni sezonda yine kulüplerimizin yanında yer alacağız. Her biri Orhangazi’yi temsil eden kuruluşlarımız. Bize de kulüplerimize destek olmak düşüyor dedi.