Menu

AMATÖR TAKIMLARA MALZEME DAĞITIMI YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2016-02-08

Orhangazi Belediyesi’nden Amatör spora büyük destek. Daha önce Amatör liglerde mücadele eden takımlara malzeme desteği sağlayan Orhangazi Belediyesi bu sezon da aynı desteği sürdürüyor. Bu sezon başında Süper Amatör ve Birinci Amatör liglerde mücadele eden tüm takımlara malzeme yardımı yapan Orhangazi Belediyesi, hafta sonu başlayacak olan ve Orhangazi’nin 5 takımla temsil edileceği 2.Amatör ligde mücadele edecek olan Sölöz Gençlerbirliği, Gedelekspor, Narlıcaspor, Çakırlıspor ve Örnekköyspor’un da sezon içinde ihtiyacı olan tüm malzemelerini yaptırarak kulüp yöneticilerine teslim etti.


MALZEMELER İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Orhangazi Belediyesi, Nikah Salonu’nda Malzeme teslimi için bir de tören düzenlendi. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kulüp Başkanları ve yöneticileri, sporcular ve Meclis üyelerinin katıldığı malzeme dağıtım töreninde kulüpler adına konuşma yapan Gedelekspor başkanı Arif Gök, amatör futbolda mücadelenin zor olduğunu belirterek, ancak Orhangazi olarak bizler şanslıyız. Futbolu seven ve bizlere her zaman destek olan bir belediye başkanına sahibiz. Bugüne kadar tüm ihtiyaçlarımıza yanıt verdi. Bugün de yeni sezon öncesi tüm malzemelerimizi alıyoruz. Başkanımız Neşet Çağlayan’a teşekkür ediyorum dedi.


ÇAĞLAYAN: AMATÖR FUTBOLUN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geçmişte her zaman amatör futbolun yanında yer aldık. Belediye olarak her branşta yapılan spora malzemem ve diğer tüm ihtiyaçlar noktasında desteğimizi sürdürüyoruz. Ancak toplumumuzda futbolun yeri başka. Bizler de zor koşullarda mücadele eden takımlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz dedi. Çağlayan, 2. Amatör kümede mücadele edecek tüm takımlara başarı dilerken, Orhangazi, İznik takımları ile aynı grupta mücadele edecek. Beklentimiz bu gruptan Orhangazi’den bir takımın şampiyon çıkması dedi.


AYDIN: TESİSLEŞME HAMLEMİZ SÜRÜYOR

Daha sonra söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise Hükümet olarak spor yatırımlarını son yıllarda hızlandırdıklarını belirterek, ülke genelinde yapılan stadyumlar, kapalı spor salonları ve yüzme havuzları ile sporun en çok ihtiyaç duyduğu tesisleşmeyi sürdürüyoruz. Orhangazi’de de durum hızla değişiyor. Daha önce toprak sahada çamurdan adamlar olarak futbol oynayan kardeşlerimiz bugün suni çim ve çim sahalarda futbol oynuyorlar dedi. Orhangazi’de ilk suni çimi birkaç yıl önce inşa ettiklerini hatırlatan İsmail Aydın, şimdi Büyükşehir Belediyemiz göl sahilinde yeni bir suni çim saha inşa etti ve hizmete girdi. Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüz üçüncü suni çim için ihalesini yaptı yakında bunun da çalışması yapılacak. Sporda başarı ve iyi sporlar yetiştirmenin birinci kuralı tesisleşmedir. Biz de bu konuda elimizden geleni yapıyoruz dedi. Konuşmaların ardından Orhangazi Belediyesi, Forma, Şort, tekmelik, Futbol Topu yağmurluk ve eşofmanlardan oluşan sezon takımlarını Sölöz Gençlerbirliği, Gedelekspor, Narlıcaspor, Çakırlıspor ve Örnekköyspor’un kulüp başkanlarına teslim edildi.

 

Diğer Haberler