ANA YOLA "BAS BEKLE" SİNYALİZASYON SİSTEMİ GELİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-10-05

Orhangazi’de sık sık ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının yaşandığı ana yol üzerinde bulunan kaymakamlık eski lojmanı noktasındaki sorunu çözmek için Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ile bir araya geldi. Bölgedeki kod farkından dolayı bat çık imkanı bulunmayan bölgeye trafik sinyalizasyon sistemi kurulması kararlaştırıldı.

BAS BEKLE SİNYALİZASYON SİSTEMİ KURULACAK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın talebine ise Karayolları bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu bahsi geçen noktaya bas bekle sinyalizasyon sistemi kurulmasını önerdi. Başkan Çağlayan, sinyalizasyon sisteminin bu noktadaki kazaların önüne geçebileceğini belirterek, çalışmanın bir an önce başlatılmasını beklediklerini ifade etti. Karayolları Bölge müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, çalışmaların başlatılması için projelendirme çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacaklarını ifade etti.