Menu

Anadolu’nun Yıldızları Karmasına Seçilen Beyda Sönmez, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı Makamında Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-12-24

 

   Orhangazi Belediyespor Basketbol takımından bir yıldız doğuyor. Belediyespor Basketbol Yıldız Kızlar takımında forma giyen Beyda Sönmez, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve milli takımlara seçme niteliği de taşıyan Anadolu’nun Yıldızları Bursa seçmelerine davet edildi.

           600 SPORCU ARASINDA İLK 15’TE YER ALDI

   Bursa Çekirge Spor Salonu’nda düzenlenen Anadolu’nun Yıldızlari seçmelerine 600 sporcu ile birlikte katılan Beyda Sönmez, seçmeler sonucunda ilk 15 kişilik sporcu kadrosunda yer aldı. Milli Takım seçmeleri niteliğini de taşıyan Anadolu’nun Yıldızları karmasından sonra Beyda Sönmez’in Yıldız Milli Takım’a seçilmesi bekleniyor.

           İLK KUTLAYAN ÇAĞLAYAN OLDU

  Anadolu’nun Yıldızları Karmasına seçilen Beyda Sönmez, Belediyespor Basketbol Koordinatörü Harun Aytes ve antrenörü Ergin Pehlivan ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Çağlayan, Anadolu’nun Yıldızları Karması’na seçilen basketbolcu Beyda Sönmez’i kutlayarak, belediyespor bünyesinde lisanslı olarak yer alan sporcularımızın bu şekilde başarıları bizleri gururlandırmaktadır. Beyda kızımiz da bunlardan birisi. Kendisini ve antrenörlerini kutluyorum dedi. 

Diğer Haberler