Menu

ANIT PARK İLK ETAP ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

Yazdır / Tarih: 2017-08-11

Orhangazi Belediyesi Alis Yürüyüş yolu üzerinde başlattığı yeniden düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Yürüyüş yolu üzerinde orta refüjde bulunan alanda duvar ve yeniden peyzaj çalışması yapacak olan Orhangazi Belediyesi, yürüyüş yolu asfaltını da yenileyecek.

ANIT PARK PROJESİNİN İLK ETABI BAŞLIYOR

Alis Yürüyüş yolu üzerinde devam eden çalışmaların yanı sıra Alis Yürüyüş yolu güzergahında, Eski Kaymakamlık Lojmanı bölgesinden başlayıp Alis Yürüyüş yolu boyunca devam eden park alanında yeni bir park düzenlemesi yapılacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projenin ilk etabında çalışmalar başlıyor.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN; TAM BİR YAŞAM MERKEZİ OLACAK

Alis Yürüyüş yolu ile Anıt Park bölgesinde incelemelerde bulunan ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden çalışmalar ile ilgili bilgi alan başkan Çağlayan, Anıt Park projesinin ilk etabında eski kaymakamlık Lojmanı yanında bulunan trafonun küçültüleceğini belirterek, aynı bölgeye bir çay bahçesi inşa edilecek. Parkın ortasına bir havuz inşasının yanı sıra, Şehitlik Anıtının zeminini yenileyip daha görkemli bir hale getireceğiz dedi. Park alanının tam bir yaşam merkezi olacağını da belirten Çağlayan, Yürüyüş yolu ve Anıt Park tamamlandığında vatandaşlarımızın çok fazla ilgi göstereceği bir bölge olacak dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler