ARALIK AYI MECLİS EK OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

Yazdır / Tarih: 2018-12-13

Orhangazi Belediyesinin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Orhangazi Belediyesi Meclis toplantı salonunda Neşet Çağlayan başkanlığında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta yapılan aralık ayı meclis toplantısının ilk oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar komisyonlarına havale edilen 4 madde görüşülerek karara bağlanan meclis toplantısında 2019 yılı evsel katı atık tarifesi belirlenerek oy birliği ile kabul edildi. Orhangazi Belediyesi’nin 2019 Mali Yılı Performans Programı mecliste kabul edilirken, TOKİ’nin yeni mezarlık yakınlarında yapılacak olan TOKİ konutları ile ilgili daha önce yapılan Uygulama İmar Planı Değişikliğine TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesinin yaptığı itirazın imar komisyonunda görüşülüp karara bağlanması ile ilgili madde mecliste kabul edildi. Ek Meclis toplantısında ayrıca yine Arapzade Mahallesinde bir parselde yapılan İmar Plan Değişikliği belediye meclisinde alınan kararın değerlendirilmesi de komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi.