Menu

ARGE BİRİMLERİ KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Yazdır / Tarih: 2016-04-06

Orhangazi Kaymakamlığı, Orhangazi’deki tüm kurumlar ile ortak koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Kaymakamlık Dr.Yalçın Yılmaz ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Grubu, İlçe Tarım Müdürü Gürkan Kabul, İlçe Spor Müdürü Engin Kaya, Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Belediye Başkan yardımcıları, Ticaret ve Sanayi Odası adına Murat Öztürk ile kurumların ARGE birim temsilcileri katıldı.

ORTAK ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Toplantının açış konuşmasını yapan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Orhangazi olarak tüm birimlerle birlikte ortak çalışmalar yürütmenin zorunluluğuna dikkat çekerek, Orhangazi, otoyol ve diğer değerleri ile ön plana çıkacak bir ilçe. İlçemizde tüm birimler olarak hem kendi bünyelerinde sürdürülen çalışmaların yanı sıra, ortak çalışmalar ve projelerin de masaya yatırılması gerekiyor. Bu anlamda bizler önceliklerimizi ve aciliyet arzeden çalışmalarımızı önümüze koyup, bu çalışmalar için hızlı adımlar atmalıyız dedi.


ÇAĞLAYAN; HER KURUMUN BAKIŞ AÇISI DEĞİŞİK OLABİLİR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyesi bünyesinde ilk kez bir ARGE birimi oluşturduklarını ve çeşitli projeler üzerinde çalışmaların olduğunu belirterek, Orhangazi’de hep övgü ile söz ettiğimiz kurumlar arası uyum ve uyumlu çalışmanın bir örneğini daha bu noktada görüyoruz. Bunu son derece önemsiyoruz dedi. Çağlayan, her kurumun kendi bünyesinde çalışmaları bulunduğunu ancak her konuya, sosyal projeler, güvenlik, asayiş ve bunların yanı sıra ilçenin aciliyet ve öncelik gerektiren projeleri için ortak çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bu konuda bu koordinasyon toplantısını çok önemsiyoruz dedi.


ARGE BİRİMLERİ PROJELERİNİ MASAYA YATIRDI

Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda daha sonra tüm kurum ve kuruluşların ARGE birimlerinin çalışanları, yürüttükleri projeleri masaya yatırdı. Koordinasyon toplantıları önümüzdeki süreçte ARGE birimleri seviyesinde devam edecek. Programlamalar ise ilçenin aciliyet ve öncelik gerektiren projeler olacak.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler