ARTVİNLİLER DERNEĞİ'NİN YENİ YÖNETİMİ ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2018-05-07

Artvinliler Derneği Çağlayan’ı ziyaret etti

Geçen hafta olağan genel kurul toplantısını yapan ve yeni yönetimini seçen Orhangazi Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği belediye başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

Orhangazi Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı İsmail Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Genel kurul sonrasında yeni yönetimini seçen Artvinliler Derneği Başkanı İsmail Karakuş, Başkan Çağlayan’a yeni yönetimini tanıttı desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çağlayan Orhangazi’de hemşehri derneklerinin her yörenin kendi kültürünü yaşatması ve yeni nesillere aktarması bakımından önemli olduğunu belirterek, tüm hemşehri derneklerimize olduğu gibi Artvinliler Derneği’nin de her zaman yanında olmaya devam edeceğiz dedi.