Menu

Asfalt Çalismalari Basladi

Yazdır / Tarih: 2014-12-17

 

 Orhangazililerin bekledigi gün geldi. Orhangazi’de yapimi devam eden altyapi çalismalari nihayet sona eriyor. Ilçe genelinde baslatilan altyapi çalismalarinda bir süre devam eden asfaltlama Arapzade Mahallesi Erenler Caddesi baslangicinda yeniden start aldi.

            Çalisma ilk olarak Arapzade’de yogunlasacak

   Arapzade Mahallesi Erenler Caddesi’nden baslayan asfalt çalismalari Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kadar devam edecek. Devlet Hastanesi’nden Sehit Hüseyin Uslu Caddesi baglanti yolu ve Sehit Hüseyin Uslu Caddesi’nin tamami ile Hamzali baglanti yolu asfaltlanacak. Asfalt çalismalari bu yerlerden sonra Hamzali baglanti yolu ve çalismalarin basladigi Erenler Caddesi’ne çikan baglanti yollarinda devam edecek. Orhangazi Devlet Hastanesi üst yolunun da asfaltlanacagini bildiren yetkililer, Fevzi Efendi Caddesi’nin de asfaltlanacagini söyledi.

            100 km yol asfaltlanacak

  Yapimi baslatilan asfalt çalismalarinin bu zamandan sonra araliksiz devam edecegi müjdelenirken, topun içme suyu çalismalarini devam ettiren sirkette oldugunu söyledi. Içme suyu çalismalarinin biterek teslim edildigi cadde ve sokaklarin asfaltlanacagini belirten yetkililer, ‘Su ana kadar tamamlanmis olan cadde ve sokaklari tespit ettik. Çalismalarimiz bu arterlerde devam edecek. Bizler bu çalismalari burada sonlandirana kadar, içme suyu çalismalari diger yerlerde bitmis olursa, hava sartlari el verdigi müddetçe asfalt çalismalarini durdurmayarak devam edecegiz. Orhangazi genelinde asfaltlanmasi gereken asagi yukari 100 kilometrelik bir alan var. Diger altyapi sirketleri islerini bize engel olmayacak zaman içerisinde bitirirse bizler o kadar hizli ilerleriz’ dedi. 

Diğer Haberler