ASFALT ÇALIŞMALARI HÜRRİYET MAHALLESİNDE

Yazdır / Tarih: 2015-12-28

Orhangazi Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve BUSKİ ile birlikte ilçe genelindeki asfalt çalışmalarında yoğun mesaisini sürdürüyor. Arapzade Mahallesi, Muradiye Mahallesi, Endüstri Meslek Lisesi bölgesi, Siteler bölgesi ve Hastane bölgesindeki tüm çalışmalarını tamamlayan asfalt ekipleri, bir süredir Tekke Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyordu.

Tekke mahallesinde bir çok noktada çalışmasını tamamlayan asfalt ekipleri, Horhor caddesindeki çalışmalarını da sonlandırdı. Caddenin Hürriyet Mahallesine kadar olan bölümdeki çalışmalarını tamamlayan ekipler Hürriyet Mahallesinde asfaltlandırmalara başladı. BUSKİ ekiplerinin içme suyu hatlarını yenileyip bağlantılarını yaptığı tüm noktalarda asfaltlamalar da aralıksız devam edecek.