AŞURELER BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN

Yazdır / Tarih: 2018-09-24

Aşureler Başkan Çağlayan’dan

Orhangazi Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Cumhuriyet Alanı’nda 3 bin kişilik aşure dağıttı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, Meclis üyeleri aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı.

Orhangazi Belediyesi Aşure ikramında bulundu. Muharrem Ayı nedeniyle Cumhuriyet alanında aşure organizasyonu gerçekleştiren Orhangazi Belediyesi, Cuma namazı çıkışında vatandaşlara 3 bin kişilik aşure dağıttı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ ile birlikte aşure kazanlarının başına geçerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Başkan Çağlayan aşure dağıtımı esnasında vatandaşlarla da sohbet etti, taleplerini dinledi. Taksici esnafına da aşure ikram eden Çağlayan bir süre taksici esnafı ile sohbet etti.