ATICILIK YARIŞLARI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2016-04-25

Orhangazi Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen, Orhangazi Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü tarafından organize edilen Avcı Atıcılık Şampiyonası tamamlandı. Orhangazi Belediyesi İznik Gölü Orhangazi sahilindeki poligonda düzenlenen şampiyonada dereceye girenler de belli oldu. Şampiyona sonunda dereceye girenlere kupa ve ödülleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü başkanı Ramadan Başaran ve diğer davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Avcılar Kulübü Başkanı Ramadan Başaran, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdürrahim Akçay’a şampiyonaya sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Daha sonra Başkan Çağlayan ve diğer davetliler atış şampiyonasında dereceye girenlere kupa ve madalyalarını verdi.

İşte şampiyonada dereceye girenler

Avcılar Trap: