Menu

ATLETİZM TAKIMI BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-01-21

 

Orhangazi Belediyespor bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan ve ilk defa katıldıkları ulusal yarışmada derece alan Orhangazi Belediyespor Atletizm takımı, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti. Sefa Yaman öncülündeki takım oyuncularından Beyza Güler Spor Toto Yaş Grupları Türkiye Yürüyüş Şampiyonası U14 yaş gruplarında Türkiye ikincisi, Aleyna Yumuşak ise Türkiye üçüncüsü olmuştu. Yıldız kızlarda ise Beyzanur Koç Türkiye 11.’si, Selin Taşkın Türkiye 12.’si, Eda Polat da Türkiye 13.’sü olmuştu.

Takım hocası Sefa Yaman, Belediyespor bünyesinde ilk defa atletizm alanında bir takım oluşturulduğuna dikkat çekerken, tüm spor dallarında olduğu gibi atletizmde de desteklerini sakınmayan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür ederken, “Bu başarı sizlerin destekleri, sporcularımızın inancı ile yakalandı” dedi.

Belediyespor Genel Koordinatörü Şinasi Kaya ise atletizm branşında 15’i lisanslı olmak üzere 50 sporcu bulunduğunu söyledi. Orhangazi’deki lisanslı sporcu sayısının gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Kaya, Milli Eğitim’in sporcular ve diğer yetenekli çocuklara TEOG sınavlarında ek puan verecek olmasının çok yerinde bir teşvik oluşturduğunu ve bu sayede sporcu sayısındaki artışın hızlanacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, makamında ağırladığı sporculara gösterdikleri başarı için teşekkür etti. Sefa Yaman’ın atletizm alanında yetenekli bir isim olduğuna işaret eden Çağlayan, “Sefa hoca ile çalışmak ayrıcalıktır” dedi.


Belediye olarak çocukların spor yapmasını önemsediklerini belirten Çağlayan, “Hem spor yapıp hem derece alınıyorsa bu daha da mutlu ediyor. İnşallah daha güzel başarılar elde edeceğiz. Sizler çalışacaksınız, bizlerde her zaman destekleyeceğiz. İlçe hepimizin. Buradaki her güzellik hepimizi mutlu ediyor.” Diye konuştu. Çağlayan ardından da, sporculara hediyeler verdi.

 

Diğer Haberler