AVCILAR ATTIĞINI VURDU

Yazdır / Tarih: 2016-04-25

Her sene düzenlenerek geleneksel hale getirilen atış müsabakaları bu senede Orhangazi Belediyesi’nin destekleri ile yüzlerce avcının katılımıyla yapıldı. Orhangazi Avcılık, Atıcılık ve İhtisas Spor Kulübü Derneği tarafından bu yıl her zaman ki gibi atış poligonunda düzenlenen atış müsabakalarına yaklaşık 700 avcı katıldı. 4 ayrı kategoride düzenlenen müsabakalarda atışlar gün boyu sürdü. Atışlarda dereceye girenleri ise sürpriz ödüller bekliyor. Konu ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Ramadan Başaran ‘her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmadık. Avcılarımız ile birlikte tüfek başına geçtik.

Burada herkes kozlarını paylaşıyor. Atıcılık ve avcılıkta iyiyim diyen herkes buradaki yerini alıyor. Dereceye giren avcılarımızı sürpriz hediyeler bekliyor. Orhangazi’de düzenlediğimiz bu müsabakalara çevre il ve ilçelerden katılım gösteren avcı dernek yönetimlerine ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Neşet Çağlayan’a teşekkür ederim.’diye konuştu.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız